TOP CATALÀ Catnyailla a target="_blank" href="http://www.topcatala.com/index.php?a=in&u=luigibori">Vota'm al TOP CATALÀ!

dijous, de maig 26, 2005

Ahir a la nit en el programa La Mandrágora de TVE 2 emetien una entrevista amb l'actor Daniel Freire on declarava que "Bush es lo más parecido a Hitler que hay" i que "Zapatero hizo bien dándole la mano, pero solo la mano, que ha Bush no se le puede dar más". Un cop més, i ja van un munt, escolto aquesta mena de comparacions. Bush tindrà tots els defectes que sigui però no li arriba ni a la sola de la sabata al Fuhrer. És increible que exigents son amb els presidents nordamericans i que poc amb la resta.
Jo sincerament crec que tots aquests que parlen d'aquesta manera tant despectiva del president Bush son revolucionaris de fireta. Malparlen de la democràcia i del capitalisme però treuen tots els beneficis que ambdós els donen. no crec que tota aquesta gent obrís la boqueta per defensar-se d'un règim realment repressiu. Son tant crítics amb els demòcrates per que saben que no els poden fer cap mal, es comporten com els afeccionats a l'esport que protegits a la grada insulten als jugadors de l'equip contrari amb la tranquilitat de que els insultats no poden defensar-se.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ben cert, és més, aquest tipus de gent no veuen (no volen veure) la biga al propi ull i veuen la palla al de l'altre. Es mofen de les creencies religioses de Bush i diuen que aquest imposa un fonamentailisme cristià i no sé què i després veuen molt bé que el govern reguli que els homes han de fer un 50 % de les feines domèstiques. Més endins de casa no s'hi poden posar, i després anomenen fatxes als altres.

Bé aquesta gent no paga la pena discutir-hi, estan amarats d'ideologia i anteposen les paraules als fets. Una altra forma de feixisme light on l'estat és un déu omnipotent i els ciutadants pobres imbècils que no poden pendre decisions per si sols.

No sé qui ho escrivia l'altre dia, però deia una cosa molt encertada: avui a Catalunya si es vol argumentar qualsevol idea i fer-la passar per bona , només cal que a l'argumentació surti no a l'Irak, Bush imbècil i progressisme ja n'hi ha prou per ser un argument vàlid.

11:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

blogs catala
TOP CATALÀ