TOP CATALÀ Catnyailla a target="_blank" href="http://www.topcatala.com/index.php?a=in&u=luigibori">Vota'm al TOP CATALÀ!

diumenge, de juny 05, 2005

Ahir a la nit vaig veure a Tve 2 la pel·lícula La Solución Final. Aquest film m'ha impressionat. trobo que està molt ben interpretat i manté un bon pols narratiu i el fet de succeir l'acció en un mateix escenari i amb els mateixos personatges no fa gens feixuc el ritme. Però realment el que més m'impressiona és que els fets explicats son certs. Que és cert que es van reunir per planificar l'extermini de milions de jueus, d'excedents humans com diuen en la pel·lícula, d'una manera industrialtzada. Suposo que buscar eufemismes al que realment és un assassinat en massa feia tranquilitzar les conciències de més d'un. Cada cop que hi penso en l'Holocaust no poc reprimir el fàstic que em fan les cada cop més sovint comparacions de la política de l'estat d'Israel amb els nazis. Crec que s'ha de ser un malparit per comparar l'horror industrialitzat amb la situació a Palestina.

1 Comments:

Blogger espiadimonis said...

Doncs n'hi han molts, per desgràcia. En aquest país que ens ha tocat viure, he sentit comentaris de gent famosa i/o coneguda, que serien de jutjat de guàrdia si hi hagués un mínim de decència. Però és veu que estar contra Israel i els jueus "queda bé" i sembla que ha passat a ser "políticament correcte".

9:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

blogs catala
TOP CATALÀ